LIVE: Tussenstanden op de Zwolse voetbalvelden
RSS

Nieuws

Clinic Edward Gal bij Zwolle International
Gepubliceerd op vrijdag 24 december 2010 om 12:12 1 reactie

Voor liefhebbers van de dressuursport wordt zaterdagavond 8 januari een absolute topavond. In de Zwolse IJsselhallen vinden dan de finales plaats van het CDI van Zwolle International. Daarnaast verzorgt niemand minder dan drievoudig wereldkampioen Edward Gal een clinic.

Na een turbulente tijd (grote successen op de Wereldruiterspelen en vervolgens de plotselinge verkoop van zijn toppaard Totilas) heeft Edward Gal in het buitenland al wel weer enkele showoptredens gedaan. Maar in Nederland zal Edward voor het eerst weer een clinic geven bij Zwolle International. In Oslo verzorgde hij enkele maanden geleden een schitterende openbare les met KWPN-hengst Voice. Gal weet nog niet welk paard hij op zaterdagavond 8 januari voor zijn clinic mee zal nemen naar de IJsselhallen, maar vast staat wel dat dit niet Voice zal zijn.

Edward Gal rijdt de mooie hengst van fokster en eigenaresse Isabel van Gisbergen namelijk in Zwolle in de internationale Lichte Tour. Dat alleen al belooft een schitterend schouwspel te worden. Ook Interfloor Next One komt in Zwolle aan de start, maar dan natuurlijk in de Grand Prix. Over de precieze inhoud van zijn show in Zwolle kan Edward op dit moment dus nog niets zeggen, maar de dressuurliefhebbers kunnen zeker uitzien naar een interessante clinic. Voor meer informatie zie www.zwolleinternational.nl.

Reactie geplaatst door jk op dinsdag 18 januari 2011 om 18.53 uur
Hele mooie avond, mooie show, muziekkorps uit Zwartsluis was een mooie afwisseling in deze avond.

Voeg nieuwe reactie toe

Gerelateerd nieuws