RSS

Nieuws

Beijen: ‘Dit verlies is voor ons heel zuur’
Gepubliceerd op zaterdag 27 november 2010 om 17:34

“De scheidsrechter heeft vanmiddag een discutabele rol gespeeld en dat neem ik hem best wel kwalijk”, moppert trainer John Beijen na het verlies van Zwolsche Boys. De ploeg uit Zwolle-Zuid had zaterdag op bezoek bij VV Hellendoorn zeker een punt verdiend, maar ging met 2-1 ten onder. Een laat doelpunt van Erwin Looms kwam Zwolsche Boys niet meer te boven, al had het zomaar anders kunnen en misschien wel moeten aflopen. “In blessuretijd verdienden we een overduidelijke strafschop, maar hij legde hem er niet op”, aldus Beijen.

Het vertoonde spel in Hellendoorn stemde de Zwolse oefenmeester echter wel tevreden, ondanks de vroege tegengoal. “We kwamen in de eerste minuut op achterstand en toen moest ik wel even aan SVI denken, dat hier met 7-0 werd weggespeeld. Ik moet daarom een compliment naar mijn ploeg maken dat zij het zover niet heeft laten komen. Sterker nog, we kwamen vlak voor rust op gelijke hoogte en daar was eigenlijk niets op af te dingen. We hebben in een uitwedstrijd gekozen om te voetballen en hebben dat ook gedaan, maar het resultaat valt vies tegen.”

Beijen zag zijn ploeg in de tweede helft beter en ook de bovenliggende partij worden. “Het was heel prettig om te constateren dat we in een uitwedstrijd het spel maakten en goed voetbal op de mat legden. We hebben hier gespeeld om te winnen met de doelstelling om Hellendoorn in de stand voor te blijven en dat stemt me erg tevreden. Het is daarom ook heel zuur dat we na afloop met lege handen staan, want een gelijkspel had er zeker ingezeten en was honderd procent verdiend geweest. Ook na de 2-1 kregen we nog kansen en hadden we dus die strafschop moeten krijgen, maar we kregen hem niet…”

Gerelateerd nieuws