LIVE: Tussenstanden op de Zwolse voetbalvelden
RSS

Nieuws

Twee rode kaarten breken Ulu Spor op
Gepubliceerd op zondag 21 november 2010 om 17:40 1 reactie

De voetballers van Ulu Spor zijn zondagmiddag tegen een onnodige 6-2 nederlaag aangelopen. Op bezoek bij hekkensluiter Wissel kwam de formatie van trainer Martin Reynders binnen twintig minuten met 0-2 voor en leek een simpele overwinning te boeken. Maar door twee rode kaarten vlak voor rust ging het toch mis.

Steve Johnson opende namens Ulu Spor de score en niet veel later tekende Hakan Yildirim voor de tweede Zwolse treffer. Ulu Spor zat op rozen en kwam nauwelijks in de problemen. Totdat Wissel in de 41ste minuut een penalty kreeg. Vanaf elf meter wist de thuisploeg terug te komen in de wedstrijd: 1-2. Kort daarna dachten de bezoekers zelf een strafschop te krijgen, maar de scheidsrechter weigerde de bal op de stip te leggen. Dit tot grote ontevredenheid van de Zwollenaren. Er ontstond een opstootje en dat was voor de scheids aanleiding om Kerim Tasdan en Avni Celen met rood van het veld te sturen. In de tweede helft profiteerde Wissel optimaal van de overtalsituatie en scoorde nog vijfmaal.

Reactie geplaatst door onbelangrijk op dinsdag 23 november 2010 om 09.26 uur
Weer een bewijs dat deze vereniging niet thuis hoort op de voetbalvelden. Hun 2e, 3e en 4e elftal zijn ook al van die vreselijke ploegen. Ze zijn altijd verongelijkt, de hele wereld is tegen hun en het enige wat ze kunnen is schoppen, Turks lullen, zeiken/zeuren en zuigen. KNVB wordt eens wakker! Overigens zitten er ook heel aardige voetballers en personen bij deze club, maar laat die dan ergens anders gaan voetballen.

Voeg nieuwe reactie toe

Gerelateerd nieuws