LIVE: Tussenstanden op de Zwolse voetbalvelden
RSS

Nieuws

Langeler: ‘Wij zijn verder dan Go Ahead’
Gepubliceerd op zaterdag 20 november 2010 om 13:23

De Adelaarshorst is uitverkocht voor het treffen tussen Go Ahead Eagles en koploper FC Zwolle. De derby gaat zondagmiddag om 12.30 uur van start in Deventer. En het zal ongetwijfeld weer een spannende middag worden voor de supporters van beide clubs.

FC Zwolle-trainer Art Langeler kent de emoties aan de IJssel, maar wil het duel niet anders benaderen. “We moeten deze wedstrijd los van de emotie zien”, aldus de oefenmeester tegen Voetbal International. “Natuurlijk is het geweldig om in een vol stadion te spelen, maar het belangrijkste is dat we onze goede reeks voortzetten. Wij moeten ons eigen spel spelen. We hebben de laatste weken bewezen dat we erg goed op weg zijn.”

De koploper reist met een fitte selectie af naar Deventer. Langeler heeft respect voor tegenstander Go Ahead Eagles, maar vindt tegelijkertijd ook dat zijn ploeg verder is. “Go Ahead had vorig jaar een geweldig seizoen. Ze zijn veel goede spelers kwijtgeraakt en zijn nu met een jonge ploeg opnieuw aan het bouwen. Wij zijn daarentegen alleen maar sterker geworden. Voetballend zijn we momenteel verder dan Go Ahead en dat moeten we zondag op het veld laten zien.”

Gerelateerd nieuws