LIVE: Tussenstanden op de Zwolse voetbalvelden
RSS

Nieuws

Eerste Fithockey Toernooi zeer geslaagd
Gepubliceerd op dinsdag 19 oktober 2010 om 12:55 1 reactie

Het team met Zwolse senioren blikt met veel plezier terug op het eerste landelijke Fithockey (hockey-variant voor 45-plussers) Toernooi. Op het sportcomplex van Mixed Hockey Club Soest ging de Zwolse formatie afgelopen vrijdag de strijd aan tegen teams uit Apeldoorn, Beuningen, Zwijndrecht, Hattem en natuurlijk Soest.

Het was al met al een toernooi waar ontmoeten, gezelligheid en bewegen centraal stond. De dag begon - zoals gebruikelijk bij fithockey - met koffie en thee. Arno den Hartog sprak vervolgens de deelnemers toe. Na een korte uitleg over het toernooi stopte het met regenen en kon er worden gestart met het spelen van fithockey! Zo’n zeventig senioren (mannen en vrouwen) speelden ieders vijf wedstrijden van twintig minuten. De sportiviteitsprijs ging uiteindelijk naar het damesteam van Ares. Zij hebben zich tijdens het toernooi fantastisch geweerd tegen de mannen.

Reactie geplaatst door Gerrie Vos-Pluim op maandag 5 september 2011 om 10.53 uur
Hallo, in de krant las ik een stuk over fithockey voor ouderen. Heb nog nooit gehockeyd, maar wel veel andere sporten gedaan. Kunt u mij er iets over vertellen, waar wordt het gehouden en kan ik eens komen kijken?

Gerrie Vos-Pluim

Voeg nieuwe reactie toe

Gerelateerd nieuws