RSS

Nieuws

Everse: ‘FC Zwolle blijft voor mij speciaal’
Gepubliceerd op vrijdag 15 oktober 2010 om 08:54

Voor het eerst in zijn carrière speelt Jan Everse vrijdagavond als trainer tégen FC Zwolle. De coach reist met Sparta richting het FC Zwolle Stadion voor een ontmoeting met één van de andere titelkandidaten in de Jupiler League. Voor Everse wordt het een apart weerzien met de club waar hij in totaal zeven jaar onder contract stond.

“Of je wilt of niet, raar wordt het wel”, aldus de oefenmeester tegen Voetbal International. “FC Zwolle blijft voor mij een speciale club. Ik heb het er zes jaar naar mijn zin gehad en één seizoen niet. Vrijdag zit ik in de andere dug-out, maar doe dat met alle plezier. Ik ben nu trainer van Sparta en moet zeggen dat me dat uitstekend bevalt.”

Everse staat met Sparta op de vierde plaats in de Jupiler League. “Dat had beter gekund”, stelt de trainer. “We hebben acht punten gepakt tegen hooggeklasseerde ploegen: Eindhoven, FC Volendam, Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk. Ons probleem is dat we vijf punten hebben laten liggen tegen Fortuna Sittard en RBC Roosendaal.”

Gerelateerd nieuws