RSS

Nieuws

VM: Kloosterman verstevigt koppositie
Gepubliceerd op dinsdag 12 oktober 2010 om 12:48 2 reacties

Gerard Kloosterman heeft zijn koppositie in Sportief Zwolle Voetbal Manager verstevigd. Afgelopen weekend wist Gerard met zijn team maar liefst 46 punten te verzamelen en staat nu tien punten voor op Ard Dijkman. De nummer drie van vorige week, Tim van der Kolk, is gezakt naar de vijftiende positie. Het podium wordt nu vol gemaakt door Jeroen van Leeuwen. Hij klom één plekje, van vier naar drie.

Meest interessante speler tot dusver in Sportief Zwolle Voetbal Manager is Iljas Baltes: 51 punten. De aanvaller van HTC won afgelopen zaterdag met 4-2 van Zalk en wist zelf maar liefst drie keer te scoren, waardoor zijn doelpuntenteller inmiddels al op zeven staat. Kort achter Iljas staan de HTC-aanvallers Coen Dunnink en Eugene Webb. Coen maakte tegen Zalk zijn zesde van het seizoen en Eugene kwam zaterdag voor eerst in de competitie niet tot scoren. In de eerste vijf wedstrijden scoorde hij telkens één keer.

Reactie geplaatst door Lionking op dinsdag 12 oktober 2010 om 17.51 uur
Het seizoen duurt nog lang...

Reactie geplaatst door Hermanator op woensdag 13 oktober 2010 om 23.53 uur
Ligt het aan mij of mag ik dat Superteam van leider Kloosterman niet bekijken... Een beetje openheid zou het spel nog leuker maken.

Voeg nieuwe reactie toe

Gerelateerd nieuws