LIVE: Tussenstanden op de Zwolse voetbalvelden
RSS

Nieuws

Erben stopt met Madiwodovrijdagshow
Gepubliceerd op vrijdag 1 oktober 2010 om 09:04 1 reactie

Oud-schaatser Erben Wennemars stopt met zijn tweewekelijkse bijdrage aan de Madiwodovrijdagshow met Paul de Leeuw. Wennemars blijft echter wel programma’s maken voor BNN, maakt de jongerenomroep donderdag bekend.

“Ik vond het heel spannend om te doen”, laat Wennemars in een verklaring weten. “Maar het is niet geworden wat ik er van verwacht had.” De 34-jarige Wennemars zegt dingen te willen doen die dichter bij hemzelf staan. BNN-presentator Filemon Wesselink maakt vanaf nu twee keer per week een bijdrage voor het programma en zal drie keer in de week als medepresentator in de studio aanwezig zijn.

Paul de Leeuw zegt het jammer maar dapper te vinden dat de voormalige schaatser heeft besloten ermee te stoppen. “Ik heb er alle vertrouwen in dat we Erben nog veel terug gaan zien bij BNN”, laat de presentator weten. “Omdat het een groot talent is.” Ook tv-directeur Pim Castelijn vertrouwt erop samen ‘met hem andere programma’s te kunnen ontwikkelen die beter bij hem en BNN passen.’

Wennemars begon op 1 augustus bij de jongerenomroep en presenteerde eerder het programma Nu We Er Toch Zijn. Daarnaast levert de nieuwe presentator een wekelijkse bijdrage aan het Radio 1-programma BNN Today, als deskundige op het gebied van actuele sportzaken.

© Novum Erben Wennemars
Reactie geplaatst door Paul de Tijger op vrijdag 1 oktober 2010 om 13.59 uur
De enige juiste beslissing!

Voeg nieuwe reactie toe

Gerelateerd nieuws