RSS

Nieuws

Bijeenkomst ‘Kind en Vrije Tijd’ geslaagd
Gepubliceerd op donderdag 16 september 2010 om 15:40

SportService Zwolle en Travers Welzijn hebben woensdagochtend in samenwerking met Doomijn, Muzerie en Bibliotheek Zwolle in het wijkcentrum van Holtenbroek de netwerkbijeenkomst ‘Kind en Vrije Tijd’ gehouden. Ruim tachtig deelnemers uit verschillende sectoren waren aanwezig om elkaar te ontmoeten en kennis uit te wisselen met betrekking tot het thema ‘Kind en Vrije Tijd’.

Als aftrap kregen alle aanwezige organisaties de tijd zich te presenteren middels een ‘zeepkistpresentatie’. Hierin mochten ze kort en bondig vertellen wat hun organisatie doet en waar ze voor staan. Hiermee was de eerste kennismaking een feit. De daarop volgende workshops hadden allemaal betrekking op het brede thema ‘Kind en Vrije Tijd’, zoals ouderbetrokkenheid, communicatie en ‘opvallend gedrag’.

Om ook in de pauze wijkgericht kennis te maken met elkaar werd er een fotospel gespeeld. Alle medewerkers uit dezelfde wijk moesten samen raden welke foto’s thuishoren in één van de Zwolse wijken. De wijk die als eerste klaar was én de meeste foto’s goed had won een prijs: een spelpakket voor de brede scholen in die wijk, beschikbaar gesteld door SportService Zwolle en Travers Welzijn. De medewerkers uit de Aa-landen mochten de prijs uiteindelijk meenemen!

Ter afsluiting van de bijeenkomst konden alle deelnemers nog aanschuiven voor een gezamenlijke lunch. Een eerste evaluatie onder de deelnemers leverde veel positieve reacties op. De wens is om deze netwerkbijeenkomst jaarlijks te herhalen om elkaar in de toekomst beter te kunnen vinden en nog meer te gaan samenwerken.

Gerelateerd nieuws