RSS

Nieuws

Attractief duel levert Be Quick één punt op
Gepubliceerd op zaterdag 11 september 2010 om 17:40

Be Quick ’28 is ook na twee wedstrijden nog ongeslagen in de eerste klasse D. Na de thuiszege van vorige week tegen DOS ‘37, speelde de ploeg van trainer Bert Hendriks zaterdagmiddag met 2-2 gelijk bij ASV Dronten. De Zwollenaren kwamen weliswaar twee keer op voorsprong, maar waren niet bij machte om het eigen doel schoon te houden. In dezelfde competitie was WVF met 3-0 te sterk voor FC Zutphen. Ozhan Kardag scoorde tweemaal. Anne Nijland tekende voor de openingstreffer.

“Het was een ontzettend open wedstrijd met heel veel kansen voor beide ploegen”, vertelt Be Quick-leider Bert Oosterhof, die zijn mannen in de 33ste op voorsprong zag komen door een treffer van Jaouad Akloud. Lang kon Be Quick ’28 echter niet genieten van de 0-1, want drie minuten later stond het alweer gelijk. Vanaf de penaltystip liet Hassan Bai Kamara het thuispubliek juichen. Die gelijke stand bleef, ondanks legio kansen voor zowel ASVD als Be Quick, tot de 56ste minuut op het scorebord staan. En toen namen de bezoekers opnieuw de leiding. Nejim El Atiaoui maakte zijn derde doelpunt van het nog prille seizoen: 1-2.

Oosterhof: “In het laatste deel van de wedstrijd hadden wij misschien wel de 1-3 moeten maken, maar ook Dronten kreeg enorm veel kansen. De gelijkmaker, zo’n tien minuten voor tijd, was gezien het spel van de thuisploeg denk ik terecht. Het had in de slotfase overigens nog rustig 2-3 of 3-2 kunnen worden. De neutrale toeschouwer was hier uiteindelijk de grote winnaar.”

Gerelateerd nieuws