LIVE: Tussenstanden op de Zwolse voetbalvelden
RSS

Nieuws

Netwerkbijeenkomst ‘Kind en Vrije Tijd’
Gepubliceerd op donderdag 9 september 2010 om 10:16

SportService Zwolle en Travers Welzijn organiseren in samenwerking met Doomijn, Muzerie en Bibliotheek Zwolle op woensdag 15 september in het wijkcentrum van Holtenbroek de netwerkbijeenkomst ‘Kind en Vrije Tijd’. Een stedelijke bijeenkomst waarin verschillende organisaties, die met dezelfde doelgroep werken, elkaar ontmoeten en kennis uitwisselen om de kwaliteit van het aanbod voor de kinderen naar een hoger niveau te brengen.

De bijeenkomst is bestemd voor professionals die betrokken zijn bij de Zwolse brede scholen: BSO-leidsters, BSO-coördinatoren, jeugdbibliothecarissen, kinderwerkers, jongerenwerkers, boerderijmedewerkers, brede school coördinatoren en combinatiefunctionarissen. Naast een algemeen programma kunnen de professionals ook deelnemen aan verschillende workshops, die allemaal betrekking hebben op het thema ‘Kind en Vrije Tijd’. De invulling van het programma is gericht op (wijkgerichte) kennismaking, inspiratie, uitwisseling en deskundigheidbevordering.

SportService Zwolle en Travers Welzijn willen op deze manier bereiken dat de verschillende organisaties elkaar in de toekomst beter kunnen vinden en nog meer gaan samenwerken. Alleen hierdoor kan het aanbod beter afgestemd worden op de doelgroep en de kwaliteit van het aanbod worden vergroot. Als je meer wil weten over de netwerkbijeenkomst ‘Kind en Vrije Tijd’, dan kun je contact opnemen met Elske Heinen van Travers Welzijn (038-7508321, e.heinen@travers.nl) of Tamara Ernst van SportService Zwolle (038-4236686, t.ernst@sportservicezwolle.nl).

Gerelateerd nieuws