LIVE: Tussenstanden op de Zwolse voetbalvelden
RSS

Nieuws

Niels Goedegebuur ‘populair’ na hattrick
Gepubliceerd op donderdag 9 september 2010 om 09:59

Hoewel ‘Sportief Zwolle Voetbal Manager’ in het weekend van 18 en 19 september pas officieel van start gaat, heeft Sportief Zwolle naar aanleiding van de eerste speelronde wel de punten toegekend. Op deze manier krijgen de managers een goede indruk van hun eigen team. Bovendien weten ze nu welke spelers eventueel interessant zijn om nog aan te trekken.

Wat in ieder geval duidelijk is geworden na de eerste speeldag is dat Niels Goedegebuur opeens een stuk populairder is geworden. De spits van tweedeklasser Zwolsche Boys maakte afgelopen zaterdag drie goals en is nu opeens ‘hot’. Voorafgaand aan de eerste wedstrijd was hij namelijk elf keer geselecteerd en één keer als aanvoerder, maar inmiddels hebben al vijftig managers hem in hun selectie opgenomen en bij tien managers is hij captain (dubbele punten).

Tot slot nog even voor de duidelijkheid: vlak voor de derde speelronde gaan alle tellers in Sportief Zwolle Voetbal Manager dus weer op nul en sluit de transfermarkt voor enige tijd. Tot die tijd kun je als manager nog van alles wijzigen aan je team. Daarnaast zijn ook nieuwe deelnemers nog van harte welkom om een team aan te maken. Klik hier om gelijk naar Sportief Zwolle Voetbal Manager te gaan.

Gerelateerd nieuws