LIVE: Tussenstanden op de Zwolse voetbalvelden
RSS

Nieuws

Olympus TOTO: ‘WVF is een concurrent’
Gepubliceerd op dinsdag 19 september 2017 om 12:00 7 reacties

Een goed begin is het halve werk, maar ieder begin is ook weer moeilijk. Vraag het de spelers van SVI en ze zijn het met het laatste vast en zeker eens. De promovendus in de tweede klasse kende een pittige voorbereidingsperiode, waarin de resultaten, zacht gezegd, niet geweldig waren. Zaterdag begint de competitie met de derby tegen WVF. “Het gaat weer om de knikkers en dat is prettig”, zegt SVI-trainer Joram Hendriks.

Gek genoeg is er aan vertrouwen geen gebrek bij SVI. Trainer Joram Hendriks heeft geloof in een goede competitiestart, al zal hij dat in negen van de tien gevallen zeggen. Ondanks dat heeft hij de achilleshiel van zijn ploeg prima in beeld. “We krijgen teveel tegendoelpunten en veel daarvan komen voort uit persoonlijke fouten. Als je dan tegen WHC en Rohda Raalte speelt, wordt dat direct afgestraft. Het is ook wennen aan het niveau, maar uiteindelijk moeten we daar wel stappen in hebben gemaakt”, zegt Hendriks, die voor komende zaterdag op zoek gaat naar balans. “Jongens die de kwaliteiten hebben om in de tweede klasse te voetballen, kunnen zomaar teleurgesteld worden. Deze week gaan we die knoop doorhakken.”

SVI keert zaterdag terug in de tweede klasse en doet dat direct met een Zwols onderonsje. De ploeg van Hendriks speelt thuis tegen WVF. “Een mooie wedstrijd om mee te beginnen, want ik verwacht dat WVF een concurrent is”, zegt de coach, die een duidelijk beeld van de opponent heeft. “We kennen elkaar van het toernooi bij VSCO. Toen eindigde het in 1-1. WVF heeft een goed voetballende ploeg en beschikt over spelers die een wedstrijd kunnen beslissen. Aan ons om daar goed positiespel tegenover te zetten, zodat WVF achter ons aan gaat lopen.” Hendriks kan zaterdag beschikken over al zijn spelers, want van blessures is geen sprake. “Ik heb vertrouwen in een goed resultaat”, sluit de eindverantwoordelijke af.

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat SVI van WVF wint? Klik dan op ‘SVI’ en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van SVI kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 23 september 14.30 uur zijn geldig!

Reactie geplaatst door Tonio op dinsdag 19 september 2017 om 21.57 uur
Dit is mijn voorspelling

Reactie geplaatst door miestef127 op woensdag 20 september 2017 om 09.17 uur
We gaan het zien

Reactie geplaatst door HENNIE V HEERDE op woensdag 20 september 2017 om 14.49 uur
Daar gaat ie. Op een mooi voetbalseizoen

Reactie geplaatst door willem op woensdag 20 september 2017 om 18.36 uur
Zo, we zijn weer begonnen

Reactie geplaatst door panda57 op donderdag 21 september 2017 om 14.53 uur
Kat in bakkie

Reactie geplaatst door Playmaker op vrijdag 22 september 2017 om 10.02 uur
Als het goed is moet het dit worden!

Reactie geplaatst door Zalkerdijkrenners op zaterdag 23 september 2017 om 10.48 uur
Dit moet het zijn

Voeg nieuwe reactie toe

Gerelateerd nieuws