RSS

Nieuws

Kalvenhaar omarmt ‘Voetbal Manager’
Gepubliceerd op dinsdag 3 augustus 2010 om 13:48

Profile Tyrecenter Kalvenhaar wordt per direct hoofdsponsor van Sportief Zwolle Voetbal Manager. De Zwolse banden- en velgenspecialist ziet het nieuwe spel van Stichting Sportief Zwolle als een mooi initiatief en wil daar graag een steentje aan bijdragen. Kalvenhaar zal onder andere de nodige prijzen beschikbaar stellen voor het spel, waarbij de amateurvoetballers van de vijftien Zwolse voetbalverenigingen volop in de ‘spotlights’ staan.

Bij Sportief Zwolle Voetbal Manager fungeer je een seizoen lang als coach van je eigen team. Voor jouw eigen ultieme team heb je een budget van 3,5 miljoen euro tot je beschikking. De opdracht is om elf spelers aan te kopen. Daarvoor kun je kiezen uit een lijst met ruim 300 spelers, die in het voetbalseizoen 2010-2011 actief zijn in de eerste teams van de vijftien Zwolse amateurclubs. Eén van je elf spelers maak je aanvoerder. Deze speler levert dubbele punten op. Hoe beter de spelers presteren in de competitiewedstrijden, hoe meer punten ze voor jouw team opleveren.

Kortom: Stel je eigen Zwols sterrenteam samen, begeef je tijdens transferperiodes op de transfermarkt en vergaar zo veel mogelijk punten als mogelijk. Wellicht val jij dan in de prijzen. Maar het gaat echter niet alleen om het winnen van prijzen, het is ook een fantastisch spel om te spelen tegen vrienden, teamgenoten, familieleden en collega’s; nodig hen allemaal uit! Deelname is volledig gratis! Klik hier om gelijk naar Sportief Zwolle Voetbal Manager te gaan.

Gerelateerd nieuws