LIVE: Tussenstanden op de Zwolse voetbalvelden
RSS

Nieuws

Olympus TOTO: Wat denkt Hendriks?
Gepubliceerd op vrijdag 5 mei 2017 om 09:14

De zeven wedstrijden van de 'Olympus TOTO' zijn deze week voorgelegd aan SVI-trainer Joram Hendriks. Hij ziet zijn eigen ploeg winnen van Oene en denkt daarnaast dat Berkum kampioen wordt. Hendriks heeft ook een overwinning in petto voor CSV '28. De zeven voorspellingen van Joram Hendriks!

In samenwerking met Olympus Zwolle selecteert Sportief Zwolle wekelijks zeven wedstrijden voor de ‘Olympus TOTO’. En in de aanloop naar elk voetbalweekend kun jij de TOTO van die zeven duels voorspellen. Met jouw voorspelling maak je kans op een Derbystar Classic TT voetbal. Meedoen is simpel en gratis! Registratie bij Sportief Zwolle is echter verplicht, want zonder account is het niet mogelijk om de TOTO in te vullen. Het voorspellen van de 'Olympus TOTO’ kan alleen via desktop en tablet en dus niet via de mobiele site of de app. En alleen met een volledig ingevulde TOTO (zeven groene vakjes) kom je in aanmerking voor de Derbystar-voetbal. Bij meerdere deelnemers met hetzelfde aantal goede voorspellingen wordt de winnaar geloot!

LET OP: Meedoen kan alleen door onderstaand formulier in te vullen. Voorbeeld: Denk jij dat SVI van Oene wint? Klik dan op ‘SVI’ en jouw keuze wordt automatisch geregistreerd in ons systeem. Het vakje van SVI kleurt dan ook groen. Zo ga je bij iedere wedstrijd te werk, waardoor je uiteindelijk zeven voorspellingen doet. Succes!

Alleen voorspellingen voor zaterdag 6 mei 14.30 uur zijn geldig!

Gerelateerd nieuws