RSS

Nieuws

Koen Tip wint WK-spel Sportief Zwolle
Gepubliceerd op maandag 12 juli 2010 om 09:58 3 reacties

Koen Tip heeft het WK-spel van Sportief Zwolle gewonnen. De WK-kenner hield uiteindelijk zes punten over op nummer twee Marc Surig. De twee heren streden in de slotfase een mooie strijd uit om de eindzege. Koen was uiteindelijk de meest gelukkige. Hij wint een bon ter waarde van 400 euro, te besteden bij Olympus Zwolle.

Marc Surig ontvangt voor zijn prachtige tweede plek een waardebon van 200 euro. En de derde prijs gaat naar Marco Hollak. Hij kwam dankzij de prestatie van Sergio Ramos in de finale toch nog op het podium. Nummer vier Niek ten Tusscher verzamelde net als Marco 361 punten. Dus is er vervolgens gekeken naar de teamwaarde van beide heren. Aangezien dat ook gelijk is, heeft het moment van inschrijven de doorslag gegeven. In het voordeel van Marco, die dus een waardebon krijgt ter waarde van 100 euro.

Voor Niek ligt er een fraai boek klaar, namelijk Het grote Oranje-voetbalquizboek. Datzelfde geldt voor Edwin Smit en Dennis Bonhof. Zij werden respectievelijk vijfde en zesde. Voor de nummers zeven tot en met negen - Ton Onderwater, Geert Demets en Christian van Ginkel - is er een MAGIX Music Maker Premium. Nick Rientjes (tiende), Ad Potters (elfde) en Cayan Akdeniz (dertiende) winnen allen twee kaartjes voor een thuiswedstrijd van FC Zwolle. En Arno de Swart (veertiende) en Marc Veldman (vijftiende) krijgen een mooi antivirus-programma: G DATA AntiVirus 2010.

Tot slot is er voor de vijf laagst geklasseerde deelnemers ook nog een troostprijs. Zij winnen een stripboek van FC Knudde. Het gaat om Arjan van der Wal, Gerard de Jong, Lizette Hollak, Bart Remeeus en nummer laatst Ellen Caelen. Alle prijswinnaars krijgen van Sportief Zwolle nog bericht. Verder hopen wij dat een ieder met plezier heeft meegedaan en zien iedereen graag terug bij een nieuw spel van Sportief Zwolle!

Reactie geplaatst door Tipzje op maandag 12 juli 2010 om 10.06 uur
Gefeliciteerd breur!

Reactie geplaatst door marcsurig op maandag 12 juli 2010 om 10.15 uur
Beste Koen, van harte gefeliciteerd, maar tweede worden is ook leuk!

Reactie geplaatst door Sherman op maandag 12 juli 2010 om 21.56 uur
Lekker BIPZ!

Voeg nieuwe reactie toe

Gerelateerd nieuws