RSS

Nieuws

‘Alle ballen op Podolski en Van Persie’
Gepubliceerd op donderdag 8 juli 2010 om 09:48

Alle ballen op Lukas Podolski en Robin van Persie. Dat is ongetwijfeld het motto van Ellen Caelen voor het finaleweekend van het WK voetbal in Zuid-Afrika. Ellen staat in de slotfase van het WK-spel van Sportief Zwolle op de laatste plaats. En om de rode lantaarn nog kwijt te raken is ze volledig afhankelijk van Podolski en Van Persie.

De achterstand van Ellen op de nummer voorlaatst, Bart Remeeus, bedraagt maar liefst twintig punten. En Bart beschikt ook nog eens over drie in plaats van twee spelers. Bovendien heeft hij ook Robin van Persie in zijn ploeg opgenomen. Verder kunnen doelman Fernando Muslera (Uruguay) en Fernando Torres (Spanje) nog in actie komen voor Bart. Met andere woorden: Ellen moet hopen dat de Duitser Lukas Podolski er flink op los scoort in de strijd om de derde plek tegen Uruguay.

Als troostprijs krijgen de vijf deelnemers die het laagst eindigen in het WK-spel van Sportief Zwolle een fraai stripboek van FC Knudde. Dus wat dat betreft lijkt Ellen zeker van een prijs, maar laatste zal ze toch ook wel niet willen worden…

Gerelateerd nieuws