Nieuw bestuur Tafeltennis Zwolle bekend

| 21-11-2010

Dat Tafeltennis Zwolle nog levensvatbaar is, bewijst het eerste herenteam wekelijks. In poule B van de landelijke eerste divisie is Zwolle immers de trotse koploper en het moet raar lopen wil het team van coach Lumen Dekker zich niet plaatsen voor de playoffs. In theorie kan de eerste plaats nog worden verspeeld aan Dordrecht, maar met een voorsprong van acht punten en een wedstrijd tegen het al gedegradeerde PayPro.nl DTK voor de boeg, lijkt Zwolle zeker van het kampioenschap. En dus volgt een wedstrijd tegen Scylla, de kampioen van poule A, om promotie naar de eredivisie.

Sportief gezien gaat het TT Zwolle dus voor de wind, maar op bestuurlijk vlak rommelde het de voorbije periode aardig bij de Zwolse tafeltennisvereniging. Het voortbestaan van de club leek zelfs in gevaar, omdat meerdere bestuursleden hadden aangekondigd afscheid van hun functie te nemen of dat al eerder hadden gedaan. Tijdens de algemene ledenvergadering van 10 november werd echter duidelijk dat er genoeg nieuwe mensen zijn die de schouders er wel onder willen zetten. En dus werd besloten tot een soort van doorstart van Tafeltennis Zwolle.

Na het positieve resultaat van de ledenvergadering is er een vervolggesprek geweest met diegenen die aangegeven hadden om mee te denken over het bestuur. Met die mensen is het ook gelukt om een nieuw bestuur te vormen, dat tijdens een extra ALV op woensdag 15 december wordt geïnstalleerd. Voorzitter wordt Karl Veneman en Ton Harbrink wordt de nieuwe secretaris. Het bestuur zal verder bestaan uit Mark Scholten (penningmeester), Jan Huisman (accommodatie), Charlaine Veneman (activiteiten), Heiko Schoonhoven (communicatie), Martijn Achterberg (sponsoring) en Han Oldenburg (technische zaken).

Tafeltennis, Tafeltennis Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws