Monsterzeges ZAC en HTC, verlies Boys

| 18-08-2010

ZAC is dinsdagavond prima begonnen aan het bekertoernooi. De ploeg van trainer Herman Oosterhaar won op eigen veld met maar liefst 9-0 van VSW. Vooral in de beginfase werd de formatie uit Windesheim compleet weggespeeld. Al na 24 minuten spelen stond er 6-0 op het scorebord. Voor ZAC scoorden Robin Gosen, Erik Guzey (2x), Willard Zuidberg (2x), Jeffrey de Nooijer en Rolo Oosterwolde (2x). Ruud de Rooij van VSW maakte een eigen goal.

Net als ZAC boekte HTC een ruime overwinning. De mannen van Edwin Kwakkel hadden geen enkele moeite met het Luttenbergse SDOL en wonnen met maar liefst 7-0. Zeges waren er op de eerste speeldag van het bekertoernooi tevens voor Wijthmen, Ulu Spor en CSV ’28. Onder leiding van Geert Bos zegevierde Wijthmen met 0-4 bij Wilsum. Ulu Spor was met 3-4 te sterk voor WZC. En CSV ’28 trakteerde TKA op een 2-0 nederlaag.

Zwolsche Boys daarentegen ging dinsdag lelijk onderuit. Na vier prima oefenwedstrijden verloor het team van John Beijen met 1-3 van zondag derdeklasser Heerde. Met diezelfde cijfers werd ook SVI afgetroefd door Robur et Velocitas. En tot slot verloor Edon in Zwolle met 0-2 van Zalk. De bekerduels SV Zwolle - Avereerst en KHC - Dieze West werden afgelast. Bij Storica - VEVO kwam de scheidsrechter helaas niet opdagen.

Voetbal, ZAC, SVI, Zwolsche Boys, CSV ‘28, SV Zwolle, HTC, VSW, Wijthmen, Ulu Spor, Edon, Dieze West, HFC Storica

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws