Metoor opnieuw maatje te groot voor ZBC

| 20-09-2010

Ondanks de goede bedoelingen, zijn de badmintonners van ZBC 1 zijn er zaterdag niet in geslaagd om sportieve revanche te nemen op Meteoor 2 uit Veendam. Vorige week zondag verloren de Zwolse badmintonners met 6-2 in Veendam, zaterdag moesten de Zwollenaren opnieuw het hoofd buigen. De nederlaag was zelfs nog dikker: 1-7.

De nieuwe oorwassing kan echter gerust geflatteerd genoemd worden. Zo werden maar liefst vier van de acht wedstrijden beslist in een derde game. Ties van der Heide gaf in de derde game van zijn herenenkel zelfs een 15-11 voorsprong weg. Het enige Zwolse punt van de wedstrijd werd binnengehaald door Janine Buikema, die haar damesenkel won. En waar Jetteke Hobbeling vorige week nog te sterk voor Marieke Elgersma was, trok de Veendamse nu aan het langste eind.

In de landelijke vierde divisie staat ZBC nu op de vijfde plek, maar daarbij moet vermeld worden dat de Zwollenaren één wedstrijd meer hebben gespeeld dan de concurrentie. Zaterdag staat voor ZBC het derde competitietreffen op het programma. De Zwollenaren spelen dan, opnieuw thuis, tegen het tweede team van Smash uit Hoogeveen.

Badminton, ZBC

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws