Menno Peeters zegeviert in Tourspel 2010

| 25-07-2010

Menno Peeters heeft het Tourspel 2010 van Sportief Zwolle gewonnen. De Tourkenner hield uiteindelijk een voorsprong van 22 punten over op nummer twee Andre Lammers. De twee heren streden in de slotfase een mooie strijd uit om de eindzege. Menno was uiteindelijk de meest gelukkige. Hij wint een fraaie Cube racefiets van Bikeshop Stappenbelt Zwolle.

Andre Lammers ontvangt voor zijn prachtige tweede plek een compleet wielertenue van Rabobank. En de derde prijs - wielershirt en mussette van Cervélo - gaat naar Roel Kikkert. Hij kwam mede dankzij vijf etappezeges van Mark Cavendish op het podium. Voor Michel Henrix (vierde) ligt er een fraai boek klaar, namelijk ‘De Tour van A tot Z’. Datzelfde geldt voor Luc Loozen en Rutger Wessel. Zij werden respectievelijk vijfde en zesde.

Voor de nummers zeven tot en met negen - Bram Jansen, Dennis Brilhuis en Pieter Spits - is er het boek ‘De man en zijn fiets’ van Wilfried de Jong. Tot slot krijgen Mark van Nieuwenhoven (tiende) en Grace Bleeker (elfde) een mooi antivirus-programma: G DATA AntiVirus 2010. Alle prijswinnaars ontvangen van Sportief Zwolle nog bericht. Verder hopen wij dat een ieder met plezier heeft meegedaan en zien iedereen graag terug bij een nieuw spel van Sportief Zwolle!

Tourspel

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws