McEwen, Rojas en Mondory beslissend?

| 24-07-2010

Als Andre Lammers het Tourspel 2010 van Sportief Zwolle nog wil winnen, dan moet hij hopen dat Jose Joaquin Rojas, Robbie McEwen en Loyd Mondory het zondag in de massasprint niet laten afweten. Andre moet een achterstand van 51 punten ten opzichte van ranglijstaanvoerder Menno Peeters goedmaken, met nog één enkele etappe voor de boeg. De laatste rit naar Parijs eindigt traditiegetrouw altijd in een massasprint op de Champs-Élysées. Het ziet er naar uit dat ons Tourspel ook daar wordt beslist.

De ploegen van Andre en Menno ontlopen elkaar nauwelijks. Met Boasson Hagen, Ciolek, Contador, Farrar, Hushovd, Martin en Petacchi wisten beide deelnemers tot op heden al vele punten te scoren. De sprint op zondag zal allesbeslissend zijn. Als Rojas, McEwen en Mondory kort weten te finishen, dan lijkt Andre met de eer te mogen gaan strijken, maar laten zij steken vallen, dan gaat de winst naar Menno. Menno heeft geen extra sprinters in zijn ploeg, maar weet in ieder geval zeker dat hij punten haalt met de witte trui van Andy Schleck.

Voor beide deelnemers aan het Tourspel zal de live tv-registratie zondagmiddag in ieder geval een extra dimensie krijgen. Er valt immers een racefiets van Bikeshop Stappenbelt Zwolle te winnen.

Tourspel

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws