Masseur Carola Bouman actief bij 4lijf

| 08-10-2010

Bewegingsstudio 4lijf heeft zijn draai aan de Voorstraat 33 in Zwolle gevonden. Eigenaresse Michèle van Reijsen opende haar sportstudio in januari met als doel om een gezellige en kleinschalige sportstudio te creëren, waar naast persoonlijke begeleiding en adviezen ook de gezelligheid van een kopje koffie hoog in het vaandel staat. Sinds begin oktober is masseur Carola Bouman aan 4lijf verbonden.

“Men kan hier al gebruik maken van een ontspannings-massagematras, maar ik wilde de massagemogelijkheden graag uitbreiden. Ik ben tevens sportmasseur, maar heb helaas onvoldoende mogelijkheden om dit op te pikken”, vertelt Michèle. Voor Carola is de samenwerking een mooie opsteker. “Ik werk al ruim tien jaar als masseur en sinds een tijdje zelfstandig onder de naam Carola’s Massages. De samenwerking met 4lijf biedt mij de mogelijkheid de sporters te verzorgen, maar ook mijn eigen klanten te behandelen.”

Met 4lijf combineert Michèle haar sport- en voedingsopleidingen en jarenlange ervaring met gezelligheid en kleinschaligheid waardoor je een thuisgevoel krijgt. 4lijf hanteert sportprogramma’s waarbij je in 30 minuten je hele lijf én je conditie traint. Daarnaast biedt Michèle de mogelijkheid voor voedingsadviezen en afslankcursussen.

Bewegingsstudio 4lijf, Michèle van Reijsen, Fitness

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws