Lieke Bakker in selectie ECCE Meerkamp

| 21-06-2010

Lieke Bakker is door meerkamp bondscoach Ronald Vetter opgeroepen voor de Europacup Meerkamp (ECCE), zaterdag 26 en zondag 27 juni in het FBK Stadion in Hengelo. De atlete van het Zwolse PEC krijgt een kans door de afwezigheid van Jolanda Keizer en Yvonne van Langen-Wisse. Voor beide geblesseerde atletes komt de Europacup Meerkamp te vroeg.

Voor Lieke komt de uitverkiezing als een mooie verrassing. “Tof he! Ik ben erg benieuwd hoe ik er voor sta. Maar het wordt in ieder geval een gave ervaring.” De PEC-atlete maakte eind mei vooral indruk bij de Nederlandse Kampioenschappen Meerkamp. Met een score van 5.180 veroverde ze een zilveren medaille. Vetter: “Ondanks de blessuregevallen hebben we nog steeds een mooi Dutch Athletics Team met Remona Fransen als nieuwe kopvrouw.”

“Samen met Nadine Broersen, Babs Egbers en de nu ook toegevoegde Lieke Bakker hebben we een kwartet meiden die zich dit seizoen alle vier aanzienlijk hebben verbeterd op de zevenkamp. Het is voor hen een prachtige kans in Hengelo de strijd aan te gaan tegen 28 andere Europese atletes!”

Atletiek, PEC 1910, Lieke Bakker

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws