Lever je oude boots in voor kids in Afrika

| 29-07-2010

FC Zwolle start een samenwerking met ‘s werelds eerste voetbalclub, Sheffield FC, om tweedehands voetbalschoenen in te zamelen voor kinderen in Afrika. FC Zwolle lanceert het project ‘Boots for Africa’ op de open dag op zaterdag 7 augustus. De eerste vijftig personen die hun voetbalschoenen inleveren, mogen op de open dag van FC Zwolle iets uitzoeken bij de kraam van Boots for Africa!

Dus zoek je oude - nog bruikbare - voetbalschoenen bij elkaar, maak ze schoon, bind ze per paar met de veters stevig aan elkaar vast en breng ze naar FC Zwolle. Op de open dag kun je ze inleveren bij de kraam van Boots for Africa in de gracht van het stadion. Wanneer je na de open dag een paar voetbalschoenen inlevert, krijg je het tweede kaartje voor een thuiswedstrijd van FC Zwolle er gratis bij.

De liefdadigheidsorganisatie ‘Sheffield FC Boots for Africa Charity’ is opgezet in 2007 met als doel oude voetbalschoenen in te zamelen en deze door heel Afrika te distributeren. Ze komen terecht bij kinderen en volwassenen en geven hen hierdoor de mogelijkheid om nog meer te genieten van een prachtige sport. De voorzitter van Sheffield FC, Richard Tims, en de projectmanager van Boots for Africa, Jenny Tims, zullen aanwezig zijn bij de lancering van het project in het stadion. Meer info kun je vinden op: www.sheffieldfc.com en www.bootsforafrica.org.

Voetbal, FC Zwolle, FC Zwolle Stadion, Boots for Africa

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws