Landstede Basketbal legt J.T. Tiller vast

| 01-08-2014

Landstede Basketbal is er in geslaagd om J.T. Tiller voor een nieuw seizoen vast te leggen. De Amerikaan zal dus ook komend jaar te bewonderen zijn in het Landstede Sportcentrum. Tiller maakte afgelopen seizoen in Zwolse dienst veel indruk door zijn niet aflatende inzet, zijn splijtende passes, enorme drive om rebounds te pakken en zijn snelle scores. Dit zorgde er al snel voor dat hij een publiekslieveling werd.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Met J.T. Tiller in de gelederen krijgt de selectie van Landstede Basketbal al aardig vorm, want naast Tiller blijven alle Nederlandse spelers die vorig jaar in de selectie zaten.
Leon Williams bereidt zich op dit moment met het Nederlands team voor op de kwalificatie van de Europese kampioenschappen. Ewoud Kloos, Kenrick Zondervan en Nikki Hulzebos zijn, net als de jeugdspelers Torben Tönjann en Lenno Witteveen, al regelmatig in het sportcentrum te bewonderen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Valentijn Lietmeijer is eveneens al in training, maar dan in zijn eigen omgeving. Net als de afgelopen jaren is er weer ruimte voor jeugdspelers van het Centre for Sports & Education (CSE) om aan te sluiten bij het eerste team. Zeven talenten daarvan spelen deze zomer (of hebben reeds gespeeld) in de nationale teams U20, U18 en U16.

Basketbal, Landstede Basketbal, Landstede Sportcentrum, J.T. Tiller

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws