Kwiek en Lenig geniet van Gym Gala

| 24-12-2011

Zo’n veertig leden van gymnastiekvereniging Kwiek en Lenig hebben met heel veel plezier de vijftiende editie van het Univé Gym Gala in het Topsportcentrum in Almere bijgewoond. Het Gym Gala is een jaarlijks terugkerende spectaculaire show van alle sportonderdelen die vallen onder vlag van de KNGU. Dankzij de inzet van een ouder kreeg de selectie van Kwiek en Lenig veertig vrijkaarten voor dit gala.

In een twee uur durende show kreeg het publiek een mooi palet van sporten te zien. Met een spectaculaire openingsact van Renske Endel en de toppers van Hollands Got Talent 2011 (Adonis Drachten en Boy Looijen) zat de sfeer er direct in. Er werd gelachen om de Slinky Act, hard geklapt voor de oefeningen van Yuri van Gelder en Jeffrey Wammes en ademloos toegekeken hoe het duo Brobov op meters hoogte de moeilijkste oefeningen in een touw uitvoerde. En ook de turnsters van Jong Oranje waren prima vervangers voor de senioren, die vanwege een trainingsstage in het buitenland verbleven.

De meiden van Mobilee Woerden, winnaars van de Show your Talent Clubactie, lieten met hun Jailhouse nummer zien wat gaaf en enthousiast dansen is. En zo waren er nog veel meer hoogtepunten in deze bijzondere show. Dit alles aan elkaar gekoppeld door Gert van den Vijver, een zandkunstenaar die op miraculeuze wijze de meest schitterende zandvormen creëert.

Turnen, Gymnastiek, Kwiek en Lenig

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws