Koppel THOR wint survivalrun in Brugge

| 08-11-2016

De THOR-atleten Niels Wieringa en Merijn Stroomberg hebben zondag de 10 kilometer lange koppelrun in Brugge op hun naam gezet. De leden van de Zwolse survivalvereniging waren oppermachtig en wonnen de wedstrijd uiteindelijk met een voorsprong van ruim tien minuten. In Groningen eindigde Jordy Vijfschaft knap als derde.

In Brugge stond zondag de twintigste editie van de survivalrun op het programma. De wedstrijd telde mee voor het klassement van de Middellange en de Lange Survialrun en in deze wedstrijdcategorieën deden vier THOR-atleten mee. Thomas Bervoets zette op de Middellange Survivalrun een prima zevende plaats neer, terwijl de overige Zwollenaren net buiten de top tien vielen. Niels Wieringa en Merijn Stroomberg deden in Brugge mee op de koppelrun. Deze wedstrijd over 10 kilometer was overduidelijk een prooi voor het Zwolse duo, want het bleef de concurrentie liefst tien minuten voor. “Niels en Merijn zijn allebei jeugdtrainer bij THOR. Voor de ruim zestig jeugdleden van onze vereniging is deze zege dan ook zeer inspirerend.”

Ook was THOR afgelopen weekend aanwezig in het hoge noorden, waar de survivalrun van Groningen plaats vond. Door de hevige regenval van de voorgaande dagen was het parcours erg modderig, maar dat deerde Jordy Vijfschaft niet. Hij eindigde als derde en dat was een prima voorbereiding op aankomende zaterdag. De Thorianen moeten dan op voor de survivalrun in Vollenhove, waar de Korte en de Middellange Survivalrun op het programma staan.

Survival, THOR Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws