Judo Zwolle zéér blij met Yelloo Sportfoto

| 02-06-2011

Bert Ridder, winnaar van de Yelloo Sportfoto van de Maand april, heeft woensdag bij Judo Zwolle met trots zijn prijs in ontvangst genomen. Uit handen van Klaas Kragt, commercieel manager van Yelloo, kreeg Bert een uitvergroting van zijn sportfoto op doek, mooi gespannen in een steigerframe.

Op de fraaie actiefoto is te zien hoe de 8-jarige Elias Ridder van Judo Zwolle zijn opponent in de houdgreep heeft. Net als Elias is ook de judoka die onder hem ligt, Mart Rietdijk, verbonden aan Judo Zwolle, dus de uitvergroting van de sportfoto krijgt een mooi plekje bij de Zwolse judovereniging. “Een héél mooi plekje, want dit is fantastisch”, zegt Engbert Flapper van Judo Zwolle, die speciaal voor de gelegenheid een fles champagne open trekt.

Terwijl alle aanwezigen het glas heffen, schiet de jonge Elias snel nog wat foto’s voor zijn vader. De nieuwe Dennis van der Geest blijkt dus van alle markten thuis te zijn. “Elias beoefent al een aantal jaren judo bij Judo Zwolle”, vertelt de trotse winnaar Bert Ridder. “Het leuke van judo is dat een kleine lichte judoka, zoals Elias, met de juiste techniek van een grote sterke tegenstander kan winnen. En het is een sport waarbij je leert met veel respect om te gaan met de tegenstander”, aldus Ridder.

Heb jij onlangs ook een mooie foto gemaakt van een sportieve activiteit in Zwolle (of omgeving)? Aarzel dan niet om deze in te sturen! Wie weet wordt jouw bijdrage dan wel als winnaar van de maand juni gekozen. Je inzending wordt dan door Yelloo beloond met een uitvergroting op doek, mooi gespannen in een steigerframe. Leuk voor op het sportcomplex van jouw vereniging. Dus ga snel naar ‘Yelloo Sportfoto van de Maand’ en stuur jouw foto in. Veel succes!

Judo, Judo Zwolle, Prijsvragen, Yelloo Sportfoto van de Maand

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws