Jeugd Rugby Club Zwolle staat stevig

| 08-05-2012

Rugby Club Zwolle organiseert zaterdag 12 mei een speciale rugbydag voor de jongste rugby’ers uit eigen regio. Turven, benjamins en mini’s zijn welkom van 10.30 tot ongeveer 14.00 uur bij de club op sportpark De Marslanden.

De jeugd komt uit de wijde regio en gaat samen voor hetzelfde doel: een sportieve en leuke middag samen rugbyen! De kinderen zijn ongeveer tussen de 8 en 13 jaar oud. Voor Rugby Club Zwolle is de jeugd een belangrijk speerpunt. Sinds dit seizoen is deze levendige tak opgezet onder de bezielende leiding van onder andere Miriam Wijermars. De kids gaan zaterdag verschillende spel- en competitiegerichte activiteiten doen om de sport rugby, maar ook elkaar beter te leren kennen. De dag wordt begeleid door vrijwilligers van de club zelf.

Aan ouders wordt natuurlijk ook gedacht. Zij kunnen langs de lijn hun kroost aanmoedigen of in het clubhuis een kop koffie drinken om bijvoorbeeld ervaringen uit te wisselen. Zin om te kijken of misschien zelf op zoek naar een stevige sport met mooie tradities en wederzijds respect? Neem gerust een kijkje! Iedereen, jong en oud, is van harte welkom. Kijk voor meer info op www.rugbyzwolle.nl.

Rugby Club Zwolle, Rugby, Sportpark Marslanden

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws