Jeugd Dieze West dicteert bij Gravalt

| 18-10-2010

Na wat kleine opstartproblemen is Gravalt 2010 afgelopen vrijdag goed van start gegaan. Vanwege de regen werd er niet aan de Bankastraat in de Indische Buurt gevoetbald, maar werd er uitgeweken naar een sporthal. Hierdoor kwamen sommige teams te laat en kwam één ploeg zelfs helemaal niet opdagen.

Desondanks klonk om 16.20 uur het eerste fluitsignaal voor de wedstrijd tussen Assendorper Boys en Dieze West in de leeftijdscategorie 15 tot en met 18 jaar. Onder leiding van scheidsrechter Rik Hollak eindigde dit spannende duel in een 2-4 overwinning voor Dieze West. Het team van Dieze West, dat nu uitkomt in de poule voor 15- tot en met 18-jarigen, was vorig jaar winnaar in de leeftijdscategorie 10 tot en met 14 jaar. En aangezien er vrijdag ook nog met 6-1 van Wipsrik Boys werd gewonnen, is de ploeg opnieuw favoriet voor de eindzege bij het voetbaltoernooi voor jongeren uit de wijken Kamperpoort, Diezerpoort, Indische Buurt, Wipstrik en Assendorp.

In de poule voor 10- tot en met 14-jarigen stak ook het team uit Dieze West met kop en schouders boven de rest uit. De jonkies wonnen beide wedstrijden met gemak en gaan dan ook riant aan de leiding met twintig doelpunten voor en nul tegen. KVP junior en Nike’s delen de tweede plaats en de jongens van De Laatkomers verloren beide wedstrijden en staan daardoor vierde en tevens laatste in de poule. Komende vrijdag wordt er om 16.00 uur afgetrapt aan de Meeuwenlaan in de Kamperpoort. Gezien de weersvoorspellingen bestaat er een kans dat er opnieuw naar een zaal wordt uitgeweken. Nader bericht hierover volgt zo spoedig mogelijk.

Poule 10-14 jaar:
KVP junior - Nike’s: 3 - 4
Nike’s - Dieze West: 0 - 12
Dieze West - De Laatkomers: 8 - 0
KVP junior - De Laatkomers: 4 - 1

Poule 15-18 jaar:
Assendorper Boys - Wipstrik Boys: 6 - 7
Dieze West - Wipstrik Boys: 6 - 1
Assendorper Boys – Dieze West: 2 - 4

Voetbal, Travers, Gravalt

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws