Jeugd Bas Autowas Westenholte in 't nieuw

| 03-10-2010

De jeugd van volleybalvereniging Bas Autowas Westenholte is in nieuwe kleding gestoken. De nieuwe shirts voor de gehele jeugdafdeling worden gesponsord door Postma Totaal techniek. Henk Postma is hier zelf razend enthousiast over. Hij ontvangt op eigen verzoek drie nieuwe shirts. Twee hiervan zijn voor zijn eigen kinderen en het derde exemplaar is binnenkort te bewonderen in het kantoor van Postma Totaal techniek. Ook Robbert van Boven, de hoofdsponsor van de vereniging, ontvangt een ingelijst exemplaar.

Henk Postma verteld: “Ik vind het belangrijk om iets voor de jeugd te doen. Dat ik er voor kies om deze club te sponsoren is eigenlijk wel logisch. Mijn vrouw heeft jarenlang bij deze vereniging gevolleybald en we dragen de club een warm hart toe. Ik heb twee kinderen die met veel plezier sporten. Dat is gewoon mooi om te zien. Ik heb er daarom voor gekozen de jeugdafdeling van volleybalvereniging Bas Autowas te sponsoren.”

Erwin Schmitz, voorzitter Bas Autowas Westenholte: “We zijn ontzettend blij met deze vorm van sponsoring. Ondertussen is het wel duidelijk, we hebben tegenwoordig te maken met een economische crisis. Het is dan heel bijzonder dat Henk zich zo wil inzetten voor onze club. Ik denk dat dit een vruchtbare samenwerking wordt.” De nieuwe shirts zijn zaterdag officieel gepresenteerd tijdens de eerste thuiswedstrijd van meisjes A1.

Volleybal, Volleybalvereniging Voorsterslag

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws