Interesse Bayern München in Sjoerd Ars

| 17-12-2010

Sjoerd Ars kan zijn voetballoopbaan mogelijk vervolgen in Duitsland. Dat meldt Voetbal International vrijdag. Bayern München zou zich hebben gemeld bij de zaakwaarnemer van Ars. De topscorer van de Jupiler League speelt pas een half jaar bij FC Zwolle, maar zou wel oren hebben naar een avontuur in Beieren.

“Namens Bayern München ben ik benaderd door Werner Kern en Christian Nerlinger”, zo vertelt Ars’ zaakwaarnemer Cees van Vossen. “Bayern nodigde ons uit om in München verder te onderhandelen. In eerste instantie zal Sjoerd daar niet in aanmerking komen voor een plek in de selectie, maar het is wel een mooie kans. De club is tevens bereid de afkoopsom in het contract van Sjoerd met Zwolle te betalen en komt met een aanbieding.” Bij Bayern München is Louis van Gaal momenteel de trainer. Het tweede elftal van 'Der Rekordmeister' komt uit in de derde Bundesliga.

© Jupilerleague.nl

Sjoerd Ars presteert in het eerste seizoen uitstekend bij FC Zwolle. De 26-jarige aanvaller scoorde tot dusverre achttien keer in zestien competitieduels, waardoor Zwolle zijn contract na amper een half jaar dienst al wil verlengen. Ars kwam in de zomer over van RBC, waar hij in twee seizoenen 33 keer trefzeker was. Daarvoor speelde hij bij GA Eagles, FC Omniworld en De Graafschap. Ars staat tot en met de zomer van 2012 onder contract bij FC Zwolle.

Voetbal, FC Zwolle, Voetbal International, Sjoerd Ars

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws