Inschrijving Tourspel verlengd tot zaterdag

| 02-07-2010

Vanwege het succes van het Tourspel 2010 van Sportief Zwolle, is besloten om de inschrijvingstermijn met een dag te verlengen. Aanvankelijk zou vrijdagavond om 22.00 uur de inschrijving worden gesloten, maar dat is nu verlengd tot zaterdagmiddag 16.00 uur. Een kwartier later start de eerste renner zijn proloog, die dit jaar wordt gehouden in Rotterdam. Een totaal van 198 renners, verdeeld over 22 teams, verschijnt dit jaar aan de start van de Tour de France.

Bij het Tourspel 2010 fungeer je als ploegleider van je eigen Tourploeg. De opdracht is om een eigen ploeg samen te stellen uit renners die deze zomer actief zijn in de Tour de France. Deelname is volledig gratis! Kies twaalf wielrenners en hoe beter je renners presteren in de Tour, hoe meer punten ze voor jouw ploeg opleveren. Naast eeuwige roem zijn er fantastische prijzen te winnen. De hoofdprijs is een racefiets van Bikeshop Stappenbelt Zwolle.

Kortom: Stel je eigen ultieme ploeg samen, vergaar zo veel mogelijk punten als mogelijk en win fantastische prijzen. Zo heeft Stappenbelt Zwolle bijvoorbeeld een fraaie racefiets beschikbaar gesteld. Daarnaast is er onder andere een wielertenue van Rabobank te winnen. Maar het gaat niet alleen om het winnen van prijzen, het is ook een fantastisch spel om te spelen tegen vrienden, familie en collega's; nodig hen allemaal uit of speel mee in één van de subleagues van de Zwolse wielerclubs! Het Tourspel is te vinden op www.sportiefzwolle.nl/tour.

Tourspel

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws