HubTo zeker van titel in eerste klasse A

| 05-05-2017

HubTo is deze week kampioen geworden in de eerste klasse A van de WRZV-zaalcompetities. De zaalvoetballers wonnen nipt met 5-4 van FC Auto Siero en zodoende mocht aanvoerder Bé Rigter na afloop de kampioensmedailles in ontvangst nemen. Door het kampioenschap promoveert HubTo naar de hoofdklasse A.

In diezelfde eerste klasse A bemachtigde Blije Kornuiten de tweede plaats door met 12-3 te winnen van Cycloon. Present eindigde door een 6-1 overwinning op Minoyu als derde. Opgezwolle speelde haar laatste wedstrijd in de WRZV-competitie. De oudgedienden verloren met 3-4 van De Belgische Keizer 1. Exact zag het degradatiespook weer dichterbij komen na een 2-4 nederlaag tegen concurrent Motivo. Asero Futsal lijkt op weg naar de titel in de tweede klasse A. De ploeg ging met 11-3 langs Schildersbedrijf Kees Middendorp en zag rivaal Old Stars United met 5-8 onderuit gaan tegen Hanz. Zodoende kan Asero de titel al ruiken. Supportersclub PEC Zwolle voetbalde een 3-1 zege op Bever Boys bij elkaar en doet helemaal mee in de strijd om de tweede periode.

Hoofdklasser Gebroeders Postma komt ook steeds dichter bij de titel. Ditmaal werd Dozend met 15-8 over de knie gelegd en daarmee bleef de voorsprong intact. Titelverdediger Tabonon Sportschool is nog niet kansloos, maar heeft na de 6-0 zege op Stip Entertainment nog steeds zeven punten achterstand. De koploper is VT Benz, maar die ploeg heeft vijf verliespunten meer dan Postma. Beide teams treffen elkaar op maandag 22 mei. New York Pizza was met 8-2 te sterk voor Torsades Trois Points en blijft daardoor lijstaanvoerder in de eerste klasse B. Voor meer informatie, uitslagen en het programma zie www.wrzvzaalvoetbal.nl.

Voetbal, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws