Heroïsche zege helpt Krijtje FC omhoog

| 16-02-2017

Krijtje FC heeft zich in de hoofdklasse van de WRZV-zaalcompetities gemeld in de strijd om het kampioenschap. De ploeg won woensdag, vooral door uitmuntend keeperswerk van Johan Kramer, met 2-3 van AVC en heeft daarmee een plaats in de kopgroep bemachtigd. Het duel tussen FC Hummel en De Belgische Keizer 2 werd met 4-3 gewonnen door eerstgenoemde.

Krijtje FC en AVC maakten er een buitengewoon spectaculair potje van. In eerste instantie nam Krijtje een 0-3 voorsprong, maar toch werd het nog spannend. Met een man meer kwam AVC terug tot 2-3 en leek de gelijkmaker in de lucht te hangen. AVC kreeg daar ook de kansen toe, maar het lukte maar niet om langszij te komen. Zelfs toen Krijtje FC, door twee rode kaarten, nog maar met twee veldspelers speelde, kwam het er niet van. Paal, lat en vooral keeper Johan Kramer zorgden er voor dat het bij 2-3 bleef. Pechvogel van de avond was aanvaller Islam Abdelsalam, die paal, lat en de uitblinkende goalie op zijn weg vond. In diezelfde competitie waren er ook overwinningen voor Vastgoed Dalfsen, The Green Room en Bordeaux Groen.

In de eerste klasse C ging titelkandidaat Innofeet met 1-2 onderuit tegen Aqua Comfort Zwartewaterland. KPS Steigenbouw leverde een heftig potje zaalvoetbal af en was uiteindelijk nipt te sterk voor Trillseekers: 3-2. FC Banlieu won met 11-0 van Pandje 2.0 en heroverde daarmee de koppositie, terwijl L&M Workwear met 7-3 te sterk was voor ZVT Edon. In de eerste klasse A is Present de verrassende koploper, al heeft De Blije Kornuiten wel minder verliespunten. Present versloeg Cycloon met 15-3 en De Blije Kornuiten ging met 5-2 langs Exact. Voor meer info, uitslagen, standen en het programma zie www.wrzvzaalvoetbal.nl.

Voetbal, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws