Heren HV Zwolle te sterk voor concurrent

| 29-11-2016

De herenploeg van Travelbags/HV Zwolle heeft zondagmiddag de topper tegen directe concurrent Reehorst winnend afgesloten. Aan de hand van een uitmuntende Hans Kan waren de Zwollenaren met 18-20 te sterk, waardoor Zwolle nog altijd ongeslagen is. Het damesteam van Travelbags/HV Zwolle had geen kind aan hekkensluiter Groesbeekse Glorie: 12-22.

Vanaf het eerste moment was de strijd hevig, maar het was de Zwolse ploeg die het best uit de startblokken kwam. HV Zwolle kwam op een 0-2 voorsprong, maar daarna was het stuivertje wisselen. Net voor de rust draaide de ploeg een 9-8 achterstand om naar een 9-10 voorsprong, de ruststand. Na de onderbreking liep de Zwolse formatie uit naar 10-13, maar die marge hield het niet in stand. Rik Talens kreeg een rode kaart en daarna kwam Reehorst weer terug in de wedstrijd. Met nog anderhalve minuut te spelen was het verschil één (18-19), waarna Mark Brijan de wedstrijd helemaal besliste: 18-20. Zo blijven de Zwollenaren ongeslagen bovenaan staan.

Zorgeloze zege dames
De dames van Travelbags/HV Zwolle hadden op bezoek bij Groesbeekse Glorie een makkelijke middag. Na een paar mooie en snelle aanvallen was het al 1-4 en die voorsprong werd nooit meer weggegeven. Bij rust stond de ploeg met 4-11 voor en in de tweede helft werd dat verschil gestaag uitgebreid. Uiteindelijk resulteerde dat in een 12-22 overwinning.

Handbal, HV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws