Henk Smalbrugge klasse apart in Arriën

| 20-12-2010

Het winterse weer heeft er afgelopen weekend voor gezorgd dat vele loopjes landelijk werden afgelast. Gelukkig gingen er links en rechts in de regio ook gewoon enkele hardloopwedstrijden door en lieten diverse PEC-leden mooie prestaties zien.

Tijdens de Run2Day Cross in Arriën (Ommen) legde Henk Smalbrugge zowel de 5,5 als de 10 kilometer af. Op beide afstanden werd hij eerste in zijn leeftijdscategorie en tweede in de wedstrijd! Henk verklaarde achteraf: “Ik heb eerst meegedaan aan de 5,5 kilometer (19.53) en heb dertig minuten later meegedaan aan de 10 kilometer (35.36). Ik voelde mij sterk en heb alles ontspannen en gecontroleerd gelopen, in ieder geval weer wat aan omvang meegenomen.” Klik hier voor de uitslagen.

De Houtwijk Kerstloop in Dronten was traditioneel ook weer de bestemming van een grote groep PEC-lopers. Op een grotendeels sneeuwvrij gemaakt parcours werden keurige tijden neergezet, waarbij zelfs enkele persoonlijke records met meerdere minuten aan gruzelementen werden gelopen. Klik hier voor de uitslagen.

Atletiek, PEC 1910, Hardlopen, Henk Smalbrugge

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws