Heinze levert al 13 punten op in WK-spel

| 13-06-2010

De kopbal van Gabriel Heinze die zorgde voor de 1-0 overwinning van Argentiniƫ op Nigeria, is goed geweest voor dertien punten in ons WK-spel. Heinze scoorde niet alleen als verdediger (vijf punten), maar kreeg ook geen tegentreffer (drie punten). Omdat hij speelde (twee punten) en de wedstrijd winnend afsloot (drie punten), komt zijn puntentotaal op dertien. De grootste profiteur daarvan lijkt Stefan Bijvank te zijn. Mede door het doelpunt van de Argentijn, staat hij nu eerste in ons klassement.

Na twee wedstrijddagen op het WK, waarbij tien landen al in actie kwamen, hebben bijna al onze deelnemers aan het WK-spel 2010 punten gehaald. Alleen Patrick Maat staat nog op de hatelijke nul. Jonathan Bornstein kwam zaterdag niet in actie namens de VS, terwijl ook Nigeriaan Peter Utaka geen punten behaalde. Utaka is immers niet actief op het WK. Omdat Patrick beide spelers wel in zijn basisteam heeft opgesteld, zullen zijn wissels die posities overnemen. Die punten worden echter pas na afloop van de eerste speelronde toegekend, op donderdag 17 juni.

Bekijk zelf de ontwikkelingen in de ranglijst van het WK-spel 2010 van Sportief Zwolle op onze speciale WK-pagina. Je kunt daar alle teamsamenstellingen van onze deelnemers zien, want die hebben we inmiddels zichtbaar gemaakt. Aanpassingen aan je team kun je uiteraard niet meer doen. Sportief Zwolle streeft er naar iedere dag om 11.00 uur een actuele ranglijst te hebben.

EK & WK-spel

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws