Grote Zumbathon voor slachtoffers Haïti

| 21-01-2010

Dat Haïti is getroffen door een natuurramp waarvan de omvang niet is voor te stellen, mag inmiddels al geen nieuws meer heten. Dat er vele initiatieven zijn om geld op te halen voor de slachtoffers van die aardbeving, al evenmin. De Zumbathon op dinsdag 2 februari in het FC Zwolle-stadion is er daar één van.

Terwijl buiten de temperatuur daalt, zullen de deelnemers van de Zwolse Zumbathon voor een ongekende tropische hitte zorgen. Dit alles met het doel om zoveel mogelijk geld ophalen voor de noodsituatie in Haïti. FC Zwolle en Achmea Health Centers slaan de handen ineen, want Zwolle helpt Haïti! Alle opbrengsten gaan naar Giro 555 en worden geïnvesteerd in de wederopbouw van het land.

Dinsdag 2 februari om 19.00 uur zullen opzwepende latin beats door de speakers van het stadion knallen. Salsa, merengue, calypso, reggaeton, cumbia, samba en nog vele andere exotische dansbewegingen komen allemaal voorbij. Alle deelnemers doen een uit duit in het zakje van Giro 555. Doe mee of aanschouw en draag je steentje bij!

Ook de jeugdspelers van FC Zwolle zetten hun beste beentje voor Haïti voor. Zij collecteren voorafgaand aan en tijdens de rust van de wedstrijd FC Zwolle - FC Omniworld, aanstaande vrijdag. FC Zwolle vraagt haar supporters en sponsoren een donatie te doen in één van de collectebussen, zodat de opbrengst groots is.

Zumba, Zumbathon, Giro 555, Dansen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws