Gravalt-titels voor teams uit Dieze West

| 27-10-2010

In zowel de leeftijdscategorie 10 tot en met 14 jaar als de categorie 15 tot en met 18 jaar heeft het team uit Dieze West de Gravalt-titel van 2010 in de wacht gesleept. De eindzege van beide teams kwam dinsdag op de laatste speeldag niet meer in gevaar.

Bij het voetbaltoernooi van Travers Welzijn - voor jongeren uit de wijken Kamperpoort, Diezerpoort, Indische Buurt, Wipstrik en Assendorp - was met name het jongste team uit Dieze West oppermachtig. Zij wisten tijdens het toernooi maar liefst 22 punten te verzamelen. Op grote afstand eindigde KVP junior met 13 punten op plek twee. Nike’s werd derde met 11 punten. En het team met de naam ‘De Laatkomers’ wist helaas geen enkel puntje te pakken.

In de poule met de 15- tot en met 18-jarigen was de strijd om de titel iets spannender. Wipstrik Boys maakte de finaledag op het pleintje aan de Hobbemastraat in de wijk Diezerpoort nog enigszins spannend, maar kon uiteindelijk niet voorkomen dat de beker naar de jongens uit Dieze West ging. Dieze West werd met 13 punten kampioen. Wipstrik Boys eindigde met 10 punten op plek twee. En Assendorper Boys kwam niet verder dan 3 punten.

Voetbal, Travers, Gravalt

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws