Golfclub Zwolle biedt ‘starters’ mooie kans

| 21-03-2015

Golfclub Zwolle heeft dit seizoen een speciale aanbieding voor geïnteresseerden in golf. Belangstellenden kunnen zich nu aanmelden voor een oefenlidmaatschap van twee maanden, inclusief vijf groepslessen van een uur, voor 95 euro per persoon. Het oefenlidmaatschap start op 11 april en loopt door tot 14 juni.

© Annet van Raalten

Tijdens deze periode kun je onbeperkt gebruik maken van alle oefenfaciliteiten van de golfclub. Dus niet alleen van de driving-range, maar ook van de putting-green, de chipping-area en de oefenbunkers. Als extra toevoeging aan dit lidmaatschap kun je gebruik maken van de vier par-3 holes van Golfclub Zwolle om het spel nog beter onder de knie te krijgen. Daarnaast verzorgen de pro’s (golfleraren) van Golfclub Zwolle vijf groepslessen van een uur, waarin de eerste beginselen van golf worden bijgebracht. Zodat je een goede indruk van het golfspel krijgt. Het is niet nodig eigen materiaal (zoals golfclubs) mee te nemen, daar zorgt Golfclub Zwolle voor.

Aanmelden kan via www.golfclubzwolle.nl. Golfclub Zwolle is een actieve golfvereniging met als slogan ‘golf voor iedereen’. De club telt circa 700 leden en heeft een eigen volwaardige achttien holes golfbaan, met zoals gezegd uitgebreide oefenfaciliteiten. Daarnaast beschikt Golfclub Zwolle over een groot clubhuis met restaurant, waar je na een rondje golf kan bijkomen met een drankje, lunch of uitgebreid diner. Golfclub Zwolle is gelegen aan de Wijthmenerplas en beschikt over veel mooie natuur en prachtige vergezichten. Het is een openbare baan, dus erg laagdrempelig.

Golfclub Zwolle, Golf

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws