Golfclub houdt startochtend voor jongeren

| 16-08-2014

Golfclub Zwolle organiseert zondag 7 september een introductie-ochtend - van 9.00 tot 11.00 uur - voor jongeren tussen de 6 en 19 jaar. Deelnemers aan deze gratis startochtend kunnen voordelig kennis maken met golf. Na afloop besluiten de deelnemers of zij gebruik maken van het oefenlidmaatschap, in combinatie met acht groepslessen van een uur. Dit wordt aangeboden voor 75 euro per persoon.

© Annet van Raalten

Tijdens dit speciale lidmaatschap, dat loopt van 7 september tot 7 december 2014, kunnen de jongeren onbeperkt gebruik maken van alle oefenfaciliteiten van de golfclub, zoals de drivingrange, de chippingarea, de pitchingarea, de oefenbunker en de putting green. Bovendien kunnen zij onbeperkt spelen op de par-3 baan van Golfclub Zwolle. Gedurende deze drie maanden neem je verder deel aan acht groepslessen van een uur, die verzorgd worden door de professionele golfleraren (pro’s) van Golfclub Zwolle. Voor alle deelnemers zijn clubs en dergelijke aanwezig.

Golfclub Zwolle heeft een actieve jeugdcommissie. De club telt circa honderd jeugdleden. Zes jeugdteams nemen deel aan de landelijke jeugdcompetitie. Een jeugdlidmaatschap (tot 14 jaar) bedraagt 165 euro per jaar. Hiervoor kan dan een heel jaar gespeeld worden en gebruik worden gemaakt van alle oefenfaciliteiten. Aanmelden kan via de website van Golfclub Zwolle.

Golfclub Zwolle, Golf, Golfjeugd Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws