Goede resultaten voor Deltion Rallyteam

| 01-06-2011

Het Deltion Rallyteam heeft het afgelopen weekend met de Skoda Fabia World Rally Car en de Nissan 350Z mooie resultaten geboekt bij de ELE-Rally in Helmond en omstreken. Beide equipes wisten mede dankzij de inzet van de studenten en leraren van de opleiding Motorvoertuigen en Veiligheid & Vakmanschap een top vijf notering in hun klasse te bemachtigen.

De equipe Eric Bolhaar/Gert Kamphuis verscheen in de WRC aan de start van de A8 klasse. Ze werden door tegenstanders als Erik van Loon, Jeroen Swaanen, Gert Huzink en Bert de Jong tot zware gevechten gedwongen op onder andere Defensielocatie De Strijpse Kampen. De equipe hield zich staande en wist de vijfde plaats te bemachtigen.

Het andere duo, Dick Bloemendaal en Arjan Wissink, verscheen zoals gebruikelijk met de Nissan 350Z aan de start van de 350Z Challenge (C8 klasse). “We begonnen vol goede moed. De auto was weer perfect geprepareerd door de studenten en leraren van het Deltion College”, aldus coureur Dick Bloemendaal. De studenten en leraren klaarden de normale service uitstekend in slechts twintig minuten, maar technisch gezien was het onmogelijk alles tiptop in orde te krijgen. Ondanks de technische problemen wist de equipe een vierde plek veilig stellen.

Voor het Deltion Rallyteam staat zaterdag 18 juni de Vechtdalrally in en rondom Hardenberg op het programma. Naast de WRC en de Nissan 350Z verschijnt het Deltion Rallyteam tijdens dit eendaagse evenement met een Chevrolet Kalos aan de start. Deze auto fungeerde eerder als rallywagen van het Deltion Rallyteam. De Kalos wordt bestuurd door de jonge en talentvolle Kevin Kooijman en zijn vaste navigator Hans van Goor.

Deltion Rallyteam, Rally

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws