Goal assistent levert SVI geen punten op

| 13-11-2010

SVI is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om de eerste overwinning - vorige week tegen Vroomshoopse Boys - een goed vervolg te geven. Ondanks een treffer van assistent-trainer Henri Reinders ging de Zwolse formatie in Apeldoorn met 4-1 ten onder tegen Oranje Nassau.

Al na twee minuten spelen kreeg SVI een flinke tegenvaller te verwerken. Koen Klaassen moest met een hoofdwond het speelveld verlaten. “Hij heeft er in het ziekenhuis inmiddels vier hechtingen in gekregen en voelt zich verder gelukkig goed”, vertelt SVI-trainer Henk Nieuwenhuis. Als vervanger van Klaassen kwam noodgedwongen de 34-jarige assistent-trainer Henri Reinders binnen de lijnen. “Henri traint regelmatig mee, dus hij kan het niveau wel aan.” Reinders begon goed aan zijn invalbeurt en zette SVI na een kwartier zelfs op voorsprong: 0-1.

“In de eerste helft hebben wij goed gespeeld, maar door een gebrek aan scherpte na rust hebben wij de wedstrijd uit handen gegeven”, stelt Nieuwenhuis. Oranje Nassau kwam vlak voor rust op gelijke hoogte en liep in de tweede helft simpel weg bij SVI: 4-1.

Voetbal, SVI, Tweede klasse H

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws