Gebroeders Postma en KPS alleen aan kop

| 29-09-2017

In de WRZV-zaalcompetities gaan de hoofdklassers Gebroeders Postma en KSP Steigerbouw aan de leiding. Gebroeders Postma won afgelopen week met liefst 10-1 van Bola-Lah! Satu en is daardoor de koploper, terwijl KPS blijft verbazen. De steigerbouwers waren dit keer met 4-3 te sterk voor Dozend/Krijtje FC en zijn zodoende ook lijstaanvoerder.

Naast de Gebroerders Postma hebben Bafana Bafana en Stip Entertainment op maandagavond ook nog altijd de maximale score. Bafana Bafana ging ditmaal met 7-5 langs HubTo en Stip won met 11-4 van Kletsen & Proeven. Onderin was er de eerste overwinning voor Diaspora. Zij versloegen HANZ met 7-3. Tabonon Sportschool won verassend met 9-2 van Bola-Lah!. Op woensdag speelden FC Hummel en New York Pizza een bijzonder pittig duel. Het fysieke spel voerde de boventoon, overtredingen bleven teveel onbestraft, wat weer ten koste ging van het zaalvoetbal. Uiteindelijk won FC Hummel, mede door goals van Marc van der Vegte en keeper Jorn Jansen, met 7-5. “Ik moet echt op zoek naar een keeper die houdbare ballen er gewoon uit weet te houden”, vertelt Tom Poortman, die zelf het doel van New York Pizza verdedigde.

In de eerste klasse C deed Jan Groen goede zaken door knap met 6-2 te winnen van Le Gong. Poppe Advocatuur pakte drie punten door Admiraal Steakhouse te verslaan (6-2) en ook Neptunes ’12 won. Zij waren met 8-3 te sterk voor Salverda Bouw 1. In de tweede klasse B was er een overwinning voor All Stars. Die formatie versloeg Wilco’s Ultimate Team met 7-2 en is daardoor koploper. Voor meer informatie, uitslagen en het programma kun je kijken op www.wrzvzaalvoetbal.nl.

Voetbal, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle


Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws