Frion Sportdag verplaatst naar 15 oktober

| 16-09-2010

De derde editie van de Frion Sportdag gaat vrijdag 17 september helaas niet door. Vanwege de slechte weersomstandigheden heeft de organisatie besloten om het spektakel te verplaatsen naar vrijdag 15 oktober.

“Het veld is erg nat en de verwachtingen zijn dat er nog meer water naar beneden komt. Voor een grote groep deelnemers is deze situatie weinig uitnodigend en zal het plezier om deel te nemen niet stimuleren”, aldus Annamiek van Dalen namens Frion. “In samenwerking met SportService Zwolle, Stichting Samenwerkende Sportclubs De Pelikaan en verschillende sportverenigingen zullen wij er alles aan doen om op vrijdag 15 oktober weer een passend sportaanbod te brengen voor de deelnemers.”

Het doel van deze sportdag is om mensen met een verstandelijke beperking kennis te laten maken met sport- en bewegingsactiviteiten en hen te stimuleren hier structureel aan deel te nemen. Vorig jaar deden er 500 mensen uit de regio Zwolle en Steenwijk mee. Dit jaar mikt Frion op een nog groter aantal. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen, recreatief of om te winnen. Kijk voor meer info op www.frionsportdag.nl.

SportService Zwolle, Sportpark De Pelikaan, Frion

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws