Feestelijke opening Landstede Sportcentrum

| 21-09-2010

Over vier dagen is het zover. Dan wordt het nieuwe Landstede Sportcentrum geopend. Een fonkelnieuwe thuisbasis voor zowel topsport als breedtesport, opleidingen, sportverenigingen en supporters. Er kunnen evenementen worden georganiseerd, modeshows, congressen, theater en alles waarvoor een podium nodig is. Daarnaast beschikt het sportcentrum over grote ruimtes voor sportorganisaties en een multifunctionele ruimte voor de businessclub.

Het multifunctionele centrum is spectaculair, dus is de officiële opening dat ook. Naast burgemeester Henk Jan Meijer en wethouder Gerrit Piek, maken NOC*NSF directeur Gerard Dielessen en Jan Douwe Kroeske hun opwachting. Het nieuwe sportcentrum is vanaf 16.00 uur toegankelijk voor publiek en genodigden. De officiële opening vindt plaats tussen 18.30 en 19.00 uur, waarna om 20.30 uur de eerste thuiswedstrijd van Landstede Basketbal plaatsvindt. Er zijn doorlopend rondleidingen en presentaties van verenigingen, met onder andere basketbal-, volleybal-, korfbal- en acrogymdemo’s op het hoogste niveau. De entree is de gehele dag gratis.

De overige dagen van de openingsweek maken onder meer topsporters van het Centre of Sports & Education, studenten van de opleiding Sport & Bewegen, sporters uit de regio, docenten en medewerkers van Landstede en bedrijven, kennis met het Sportcentrum. Op woensdag 29 september vindt de officiële kick-off van het topsportseizoen van Landstede plaats. Er worden wederom rondleidingen gegeven, er zijn vele activiteiten voor de jeugd en er is een spelerspresentatie van Landstede Volleybal en Landstede Basketbal. Ook deze avond is de entree gratis. De Kick-off begint om 18.30 uur.

Landstede Volleybal, Landstede Basketbal, Landstede Sportcentrum, Landstede

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws