FC Zwolle verkoopt 4.000ste seizoenkaart

| 20-08-2010

Reinoud Smeding uit Zwolle heeft vrijdagmiddag de 4.000ste seizoenkaart van FC Zwolle gekocht! De seizoenkaart werd symbolisch uitgereikt door trainer Art Langeler en aanvoerder Albert van der Haar.

“Fantastisch dat zoveel mensen inmiddels een seizoenkaart hebben gekocht. De spelers vinden het fantastisch als het stadion vol zit. Persoonlijk kan ik ook echt genieten als onze supporters de spelers met veel gezang ondersteunen. Ze zijn soms erg creatief met de liedjes en de spandoeken, prachtig! Volle tribunes en veel sfeer kunnen de spelers echt helpen een wedstrijd te winnen. Met de twee thuiswedstrijden die er aankomen hopen we nog meer mensen te overtuigen om onze wedstrijden te bezoeken”, aldus Art Langeler.

FC Zwolle speelt aanstaande maandag om 20.45 uur haar eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. De eerste wedstrijd werd overtuigend met 0-3 gewonnen van FC Emmen. Seizoenkaarten zijn te koop op het kantoor van FC Zwolle. Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s voor losse kaarten geopend van 19.15 tot 21.00 uur. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs uit de regio Zwolle kan er één toegangskaart worden gekocht.

Voetbal, FC Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws