FC Zwolle in uitverkocht huis tegen Twente

| 05-11-2010

De wedstrijd tussen FC Zwolle en FC Twente voor aanstaande dinsdag is tot en met de allerlaatste stoel uitverkocht. De laatste kaart werd vrijdag om 16.30 uur verkocht. FC Zwolle, koploper van de Jupiler League, speelt dinsdagavond tegen landskampioen FC Twente in de derde ronde van de KNVB Beker. Het duel begint om 20.45 uur en zal voor iedereen die geen kaart heeft kunnen bemachtigen worden uitgezonden op Eredivisie Live.

Omdat ruim 10.000 bezoekers de wedstrijd zullen bezoeken, worden er dinsdag extra verkeersmaatregelen genomen om de toestroom van het verkeer en het parkeren in goede banen te leiden. Behalve de parkeerplaatsen bij het stadion (voor bezoekers met speciale toegangsbewijzen) is er parkeermogelijkheid op het Rechterland, Molenland, Hogeland en het parkeerterrein bij Landstede. Van 18.30 tot 24.00 uur gelden bovendien een aantal afwijkende verkeersroutes. Het Rechterland wordt een parkeerterrein, daarom wordt de Boerendanserdijk (tussen de Ceintuurbaan en het Rechterland) dinsdagavond eenrichtingsverkeer. Het verkeer kan via de Ceintuurbaan en Boerendanserdijk naar het Rechterland. Verkeer komend vanaf de Oude Meppelerweg en Kranenburgweg kan via Rechterland - Molenland - Hogeland naar het Rechterland (neus van de auto richting de Kranenburgweg).

Na afloop van wedstrijd worden de automobilisten verzocht om via de Ceintuurbaan naar het zuiden te reizen. Voor het noorden en midden van het land via Kranenburg en Ommen. Verkeer met bestemming Berkum kan via de Erasmuslaan of de Campherbeeklaan naar de Kranenburgweg rijden of via de Kuyerhuislaan. Buslijn 3 van Syntus rijdt vanaf 18.30 uur niet via de Boerendanserdijk maar via de Kranenburgweg. Daardoor vervallen enkele bushaltes. De routes worden aangegeven met lichtkransen en borden. Ter plekke zijn er verkeersregelaars en politie aanwezig.

Voetbal, FC Zwolle, KNVB Beker, FC Zwolle Stadion

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws